image description

Agenda

Financial Services for Anyone, Anytime, Anywhere.

When & Where

Join us for an in-depth discussion of the future of financial access across four days and more than 25 sessions.

Build your agenda

Download Your Personalized Itinerary

Tuesday | 28 of September

8:50 AM ET

Boston FinTech Week Welcome Remarks

10 minutes

Online

Featuring:
  • image description
    • Sarah Biller
    • FinTech Sandbox
    • Executive Director of Vantage Ventures | CoFounder of FinTech Sandbox & CMX
  • image description
    • Kelly Fryer
    • FinTech Sandbox
    • Executive Director
  • Day 1
  • Main Stage
9:00 AM ET

Exclusive Conversation with Mike Massaro, CEO of Flywire

45 minutes

Online

Featuring:
  • image description
    • Mike Massaro
    • Flywire
    • CEO
  • image description
    • David Jegen
    • F-Prime Capital
    • Managing Partner | CoFounder FinTech Sandbox
  • Day 1
  • Fireside Chat
  • Main Stage
9:45 AM ET

Half of What You See and None of What You Hear: Building Trust Digitally

1 hour

Online

Featuring:
  • image description
    • Abdul Abdirahman
    • F-Prime Capital
    • Senior Associate
  • image description
    • Michael Rangel
    • Novo
    • Founder & CEO
  • image description
    • Gosia Tomaszewska
    • Commonwealth
    • Director, Innovation Lab
  • image description
    • Rob Mannamkery
    • EY
    • Financial Services Ecosystem Strategy Lead
  • image description
    • Heather Allen
    • Eastern Bank
    • SVP, Director of Customer Service Center
  • Day 1
  • Panel
  • Main Stage
10:45 AM ET

Networking Break

15 minutes

Online

  • Day 1
  • Networking
11:00 AM ET

Is There Noise in the Machine?: Removing Bias in AI

1 hour

Online

Featuring:
  • image description
    • Mona Vernon
    • Fidelity Investments
    • SVP, Head of Fidelity Labs
  • image description
    • Margaret Mitchell
    • Computer Scientist and Researcher
  • image description
    • Laura Kornhauser
    • Stratyfy
    • CEO & Co-founder
  • image description
    • Ignacio Colis Vidal
    • Automated Regulatory Monitoring
    • Co-founder & CEO
  • image description
    • Scott Zoldi
    • FICO
    • Chief Analytics Officer
  • Day 1
  • Panel
  • Main Stage
11:00 AM ET

WNE – Preparing Students for a Career in FinTech Through Experiential and Engaged Learning

1 hour

Online - https://bit.ly/2XKWEbI

  • Day 1
  • Community-Hosted
  • Talent Track
12:00 PM ET

Exclusive Conversation with Greg Becker, CEO of SVB

45 minutes

Online

Featuring:
  • image description
    • Greg Becker
    • Silicon Valley Bank
    • President & CEO
  • image description
    • Dan Primack
    • Axios
    • Business Editor
  • Day 1
  • Fireside Chat
  • Main Stage
12:30 PM ET

FinTech Women + Suffolk University – Transparent Tools for Financial Freedom: A Founder’s Story

1 hour

Online - https://bit.ly/2XHRopt

  • Day 1
  • Community-Hosted
12:45 PM ET

Networking Break

45 minutes

Online

  • Day 1
  • Networking
1:30 PM ET

World Ready: Trends in Developing NextGen FinTech Talent

1 hour

Online

Featuring:
  • image description
    • Frank Fessenden
    • Brandeis International Business School
    • Executive Director of Corporate Relations
  • image description
    • Bevon Joseph
    • Greenwood Project
    • Co-Founder & Executive Director
  • image description
    • Karthik Krishnan
    • MentorWorks
    • CEO
  • image description
    • Tommy Marshall
    • Georgia Fintech Academy of the University System of Georgia
    • Executive Director
  • image description
    • Lillie Huang
    • MIT Sloan
    • MBA Candidate
  • Day 1
  • Panel
  • Community-Hosted
  • Talent Track
1:30 PM ET

Designed with Business Owners in Mind: How FinTechs and banks innovate to help small businesses

35 minutes

Online

  • Day 1
  • Panel
  • Community-Hosted
2:30 PM ET

Mass Fintech Hub: Student Career Fair

2 hours

Online - By Invitation

  • Day 1
  • Community-Hosted
  • Talent Track
2:30 PM ET

Kicking and Screaming: Changing the Insurance Industry

1 hour

Online

Featuring:
  • image description
    • Matthew Jones
    • Anthemis
    • Managing Director
  • image description
    • Travis Hedge
    • Vouch Insurance
    • Co-founder
  • image description
    • Kate Terry
    • Surround Insurance
    • Cofounder & COO
  • image description
    • Paul LaPiana
    • MassMutual
    • Head of MassMutual US Product
  • Day 1
  • Panel
  • Main Stage
3:30 PM ET

Networking Break

15 minutes

Online

  • Day 1
  • Networking
3:45 PM ET

Changing the Game: Lessons from Athletics on How FinTech Might Monetize Personal Data

1 hour

Online

Featuring:
  • image description
    • Ari Kaplan
    • DataRobot
    • Global AI Evangelist
  • image description
    • Najee Good
    • VEEPIO
    • Co-Founder, Chief of Fan-Engagement
  • image description
    • Sarah Biller
    • FinTech Sandbox
    • Executive Director of Vantage Ventures | CoFounder of FinTech Sandbox & CMX
  • image description
    • Kelly Fryer
    • FinTech Sandbox
    • Executive Director
  • Day 1
  • Panel
  • Main Stage
4:00 PM ET

Boston RegTech Meetup – The Emerging Opportunities and Challenges for AI in Financial Services

1 hour

Online - https://bit.ly/3u980lO

  • Day 1
  • Community-Hosted
4:00 PM ET

Northeastern University – Choose Your Own Adventure: For Students by Students

1 hour

Online - https://bit.ly/3kCAWzF

  • Day 1
  • Community-Hosted
  • Talent Track
4:45 PM ET

Day 1 Closing Remarks

5 minutes

Online

Featuring:
  • image description
    • Kelly Fryer
    • FinTech Sandbox
    • Executive Director
  • Day 1
  • Main Stage
4:50 PM ET

Open Networking

1 hour

Online

  • Day 1
  • Networking
5:30 PM ET

Choose Your Own Adventure: FinTech Education in Boston

1 hour

Online - https://bit.ly/3ELNnRR

  • Day 1
  • Community-Hosted
  • Talent Track

Wednesday | 29 of September

9:00 AM ET

Day 2 Welcome

5 minutes

Online

Featuring:
  • image description
    • Kelly Fryer
    • FinTech Sandbox
    • Executive Director
  • Day 2
  • Main Stage
9:05 AM ET

A Tale of Two Economies: How FinTech is Reducing Financial Volatility for Low-Income Americans

45 minutes

Online

Featuring:
  • image description
    • Jimmy Chen
    • Propel
    • Founder & CEO
  • image description
    • Tim Flacke
    • Commonwealth
    • Executive Director & Co-Founder, Commonwealth
  • Day 2
  • Fireside Chat
  • Main Stage
9:50 AM ET

Parametric Insurance: Meeting Cover Needs Created by Climate Change

1 hour

Online

Featuring:
  • image description
    • Martha Notaras
    • Brewer Lane Ventures
    • Managing Partner
  • image description
    • Daniel Vetter
    • Descartes Underwriting
    • Head North America
  • image description
    • Ian Bartholomew
    • FloodFlash
    • Co-founder and Chief Scientist
  • image description
    • Jenny Dissen
    • NOAA
    • Corporate Engagement and Strategic Partnershjps
  • Day 2
  • Panel
  • Main Stage
10:00 AM ET

Inclusive Finance Without Borders: A View From Abroad

30 minutes

Online

Featuring:
  • image description
    • King Leung
    • Invest Hong Kong
    • Head, FinTech Sector
  • image description
    • Mikaal Abdulla
    • SoFi International
    • Senior Vice President
  • Day 2
  • Panel
  • Community-Hosted
10:50 AM ET

Networking Break

10 minutes

Online

  • Day 2
  • Networking
11:00 AM ET

How to Build a Thriving FinTech Ecosystem

1 hour

Online

Featuring:
  • image description
    • Charlotte Crosswell
    • Exadin Ltd
    • Managing Director
  • image description
    • Dan New
    • EY
    • Managing Director - New England FinTech Leader
  • image description
    • Lionel Grotto
    • Choose Paris Region
    • CEO
  • image description
    • Haven Nichols
    • MassChallenge HealthTech & FinTech
    • Director of Partnerships
  • image description
    • Mike Fanning
    • MassMututal
    • Head of MassMutual Financial U.S.
  • Day 2
  • Panel
  • Main Stage
11:30 AM ET

Sustainable Finance & Next Gen Green Product Innovation

30 minutes

Online

  • Day 2
  • Panel
  • Community-Hosted
12:00 PM ET

Exclusive Conversation with Beth Johnson, CXO of Citizens Financial Group

45 minutes

Online

Featuring:
  • image description
    • Beth Johnson
    • Citizens Financial Group
    • Chief Experience Officer
  • image description
    • Nikhil Lakhanpal
    • Narmi
    • CoFounder & CEO
  • Day 2
  • Fireside Chat
  • Main Stage
12:00 PM ET

Northeastern University – International Perspective: Fintech’s Role in Economic Recovery Through the Pandemic

1 hour

Online - https://bit.ly/3EPRCf2

  • Day 2
  • Community-Hosted
  • Talent Track
12:45 PM ET

Networking Break

45 minutes

Online

  • Day 2
  • Networking
1:30 PM ET

Mass Fintech Hub: Building FinTech Partnerships

1 hour

Online

Featuring:
  • image description
    • Lamont Young
    • Citizens Bank
    • EVP - Head Coach of Digital
  • image description
    • Tanya Van Court
    • Goalsetter
    • Founder & CEO
  • image description
    • Tatyana Zakrevskaya
    • Manulife/John Hancock
    • Open Innovation & Startup Partnering
  • image description
    • Julieann Thurlow
    • Reading Cooperative Bank
    • President and CEO
  • image description
    • Vasilios Roussos
    • DCU FinTech Innovation Center
    • Managing Director
  • image description
    • Matthew Bellows
    • BodesWell.io
    • CoFounder & CEO
  • Day 2
  • Panel
  • Community-Hosted
1:30 PM ET

Exclusive Conversation with Sallie Krawcheck, CEO + CoFounder of Ellevest

45 minutes

Online

Featuring:
  • image description
    • Sallie Krawcheck
    • Ellevest
    • CEO + Co-founder
  • image description
    • Lisa Gold-Schier
    • American Bankers Association
    • SVP Business Innovation and Strategic Partnerships
  • Day 2
  • Fireside Chat
  • Main Stage
2:30 PM ET

The Blurring of FinTech: Using the Tools at Hand to Build a Better Future

1 hour

Online

Featuring:
  • image description
    • Devon Sherman
    • FinTech Ecosystem Connector
  • image description
    • Greg Shell
    • Bain Capital
    • Managing Director
  • image description
    • Secretary Mike Kennealy
    • Commonwealth of Massachusetts
    • Housing and Economic Development Secretary
  • image description
    • Justin Bakes
    • Forward Financing
    • Co-founder & CEO
  • image description
    • Hayden Pirkle
    • Patch
    • GTM Lead
  • image description
    • Jeff McAulay
    • Energetic Insurance
    • Co-Founder, President
  • Day 2
  • Panel
  • Main Stage
3:30 PM ET

Networking Break

15 minutes

Online

  • Day 2
  • Networking
3:45 PM ET

Raising the Bar: Building Financial Security for Everyone

1 hour

Online

Featuring:
  • image description
    • Heidi Moore
    • Digital Media Advisor
  • image description
    • Castleigh Johnson
    • MyHomePathway
    • Founder & CEO
  • image description
    • Hannah Arnold
    • Argyle
    • Head of Mortgage & VP of Business Development
  • image description
    • Christina Keitt Chaney
    • MoCaFi
    • Head of Sales and Relationship Management
  • image description
    • Sharla Godbehere
    • Equifax
    • Leader - FinTech / AltFI
  • Day 2
  • Panel
  • Main Stage
4:00 PM ET

FinTech at Brandeis University

15 minutes

Online

  • Day 2
  • Panel
  • Community-Hosted
4:45 PM ET

Investing for the Future We Want, the World We Need: A Fireside Chat with Venture Investor Mark Casady

45 minutes

Online

Featuring:
  • image description
    • Mark Casady
    • Vestigo Ventures
    • Founder & General Partner
  • image description
    • Kelly Fryer
    • FinTech Sandbox
    • Executive Director
  • Day 2
  • Fireside Chat
  • Main Stage
5:30 PM ET

Day 2 Closing Remarks

5 minutes

Online

Featuring:
  • image description
    • Kelly Fryer
    • FinTech Sandbox
    • Executive Director
  • Day 2
  • Main Stage
5:35 PM ET

Mass FinTech Hub: Angel Investor Education

1 hour

Online

Featuring:
  • image description
    • Mark Casady
    • Vestigo Ventures
    • Founder & General Partner
  • image description
    • Sean Belka
    • Fidelity Investments
    • Managing Director, Corporate Development
  • image description
    • Shelley Leibowitz
    • SL Advisory LLC.
    • President
  • image description
    • Chris Jacobs
    • Glic Health
    • CEO
  • image description
    • Arnie Scott
    • Hub Angels
    • Member
  • Day 2
  • Community-Hosted
5:35 PM ET

Open Networking

1 hour

Online

  • Day 2
  • Networking

Thursday | 30 of September

9:00 AM ET

Day 3 Welcome

5 minutes

Online

Featuring:
  • image description
    • Sarah Biller
    • FinTech Sandbox
    • Executive Director of Vantage Ventures | CoFounder of FinTech Sandbox & CMX
  • Day 3
  • Main Stage
9:05 AM ET

Architecting a Borderless Industry: Why Decentralization Matters to the Future of Financial Services

45 minutes

Online

Featuring:
  • image description
    • Matt Hatch
    • EY
    • Partner, Americas FinTech Leader
  • image description
    • Silvio Micali
    • Algorand
    • Founder + Ford Professor of Engineering at MIT
  • image description
    • Steve Kokinos
    • Algorand
    • CEO
Sponsored By:
Algorand
  • Day 3
  • Fireside Chat
  • Main Stage
9:50 AM ET

Reshaping the Capital Markets: The Impact of Using Blockchain to Improve Efficiency in the Digital Securities

1 hour

Online

Featuring:
  • image description
    • Dushyant Shahrawat
    • Rosenblatt Securities
    • Director, Investment Banking
  • image description
    • Dan Raju
    • Tradier
    • CEO
  • image description
    • Erin Sheehan
    • Securitize Markets
    • VP of Sales
  • image description
    • Shari Noonan
    • Rialto Markets
    • CEO Co-Founder
  • image description
    • Cory Pugh
    • Bridgetower Capital
    • CEO
Sponsored By:
Algorand
  • Day 3
  • Panel
10:00 AM ET

Boston Blockchain Association – Talent: The Elusive Link on the Blockchain

1 hour

Online - https://bit.ly/3AJBCbY

  • Day 3
  • Community-Hosted
  • Talent Track
10:50 AM ET

Networking Break

10 minutes

Online

  • Day 3
  • Networking
11:00 AM ET

Rethinking the Basics of Insurance: A Deep Dive into the Use of Blockchain to Build the Insurance Industry of the Future

1 hour

Online

Featuring:
  • image description
    • Jacqueline Shoback
    • 1414 Ventures
    • Co-Founder & Managing Director
  • image description
    • Nicos Vekiarides
    • Attestiv, Inc.
    • CEO and Co-founder
  • image description
    • Michael Dershem
    • MAPay
    • CEO
Sponsored By:
Algorand
  • Day 3
  • Main Stage
11:00 AM ET

WNE – Behavioral FinTech Research in the Age of Twitter and Reddit

1 hour

Online - https://bit.ly/2XPcQt6

  • Day 3
  • Community-Hosted
  • Talent Track
12:00 PM ET

Boston Blockchain Association – Deep Dive into Crypto and Digital Assets

1 hour

Online - https://bit.ly/3zEBsBC

  • Day 3
  • Community-Hosted
12:00 PM ET

Four Perspectives on Sustainability

50 min

Online

  • Day 3
  • Panel
  • Community-Hosted
12:00 PM ET

Defining the New Finance Technology Stack for FinTech Companies

30 minutes

Online

  • Day 3
  • Panel
  • Community-Hosted
12:45 PM ET

Networking Break

45 minutes

Online

  • Day 3
  • Networking
1:30 PM ET

Catalyzing Sustainability: How the Great Green Investment Boom is Catalyzed by Blockchain

1 hour

Online

Featuring:
  • image description
    • W. Sean Ford
    • Algorand
    • COO
  • image description
    • Stefania Di Bartolomeo
    • Physis Investments
    • CoFounder & CEO
  • image description
    • Thorsten Peisl
    • KALYP Technologies
    • CEO
  • image description
    • Francisco Benedito Valentin
    • Climatetrade
    • CoFounder & CEO
Sponsored By:
Algorand
  • Day 3
  • Main Stage
2:00 PM ET

Boston Blockchain Association – Digital Currency Regulation: The State of the State

1 hour

Online - https://bit.ly/2YbNq91

  • Day 3
  • Community-Hosted
2:30 PM ET

Intersecting Curation and Commerce: How Blockchain is enabling Payments and New Financial Models the Creator Economy

1 hour

Online

Featuring:
  • image description
    • Pat Larsen
    • ZenLedger.io
    • CoFounder & CEO
Sponsored By:
Algorand
  • Day 3
  • Main Stage
3:30 PM ET

Networking Break

15 minutes

Online

  • Day 3
  • Networking
3:45 PM ET

Powered by DeFi: The Future of Finance

45 minutes

Online

Featuring:
  • image description
    • Mike Cagney
    • Figure
    • CoFounder & CEO
  • image description
    • Sarah Biller
    • FinTech Sandbox
    • Executive Director of Vantage Ventures | CoFounder of FinTech Sandbox & CMX
Sponsored By:
Algorand
  • Day 3
  • Main Stage
4:00 PM ET

Boston Blockchain Association – How Should the Government Respond to Crypto and Blockchain?

1 hour

Online - https://bit.ly/3CCtBX4

  • Day 3
  • Community-Hosted
4:00 PM ET

Cambridge Innovation Center (CIC) & Venture Cafe Cambridge – Teaming Up Against Cyber Fraud: Increasing Collaboration Across Financial Institutions

1 hour

Online - https://bit.ly/3i03UaQ

  • Day 3
  • Community-Hosted
4:30 PM ET

Day 3 Closing Remarks

5 minutes

Online

Featuring:
  • image description
    • Sarah Biller
    • FinTech Sandbox
    • Executive Director of Vantage Ventures | CoFounder of FinTech Sandbox & CMX
  • Day 3
  • Main Stage
4:35 PM ET

Open Networking

1 hour

Online

  • Day 3
  • Networking
5:00 PM ET

Cambridge Innovation Center (CIC) & Venture Cafe Cambridge – Startup Stalls: What I Learned from Regulation Roadbumps

45 minutes

Online - https://bit.ly/3i03UaQ

  • Day 3
  • Community-Hosted
6:00 PM ET

Cambridge Innovation Center (CIC) & Venture Cafe Cambridge – SHARK TANK: Meet the Boston RegTech and FinTech Startups

1 hour

Online - https://bit.ly/3i03UaQ

  • Day 3
  • Community-Hosted

Friday | 1 of October

9:00 AM ET

Day 4 Welcome

5 minutes

Online

Featuring:
  • image description
    • Kelly Fryer
    • FinTech Sandbox
    • Executive Director
  • Day 4
  • Main Stage
9:05 AM ET

Exclusive Conversation with Abby Johnson, CEO of Fidelity Investments

1 hour

Online

Featuring:
  • image description
    • Abby Johnson
    • Fidelity Investments
    • Chairman & CEO
  • image description
    • Sarah Biller
    • FinTech Sandbox
    • Executive Director of Vantage Ventures | CoFounder of FinTech Sandbox & CMX
  • Day 4
  • Fireside Chat
  • Main Stage
10:05 AM ET

What is Art?: Designing for the Next Era of FinTech Solutions

1 hour

Online

Featuring:
  • image description
    • Lamont Young
    • Citizens Bank
    • EVP - Head Coach of Digital
  • image description
    • Uday Akkaraju
    • BOND.AI
    • CEO
  • image description
    • Joseph Ayotte
    • Citizens Bank
    • SVP, Director of UX Strategy and Design
  • image description
    • Catherine Lynch
    • Citizens Bank
    • SVP, Head of User Experience
  • Day 4
  • Main Stage
10:15 AM ET

Financial Inclusion Panel – Vestigo Ventures

45 minutes

Online

  • Day 4
  • Panel
  • Community-Hosted
11:05 AM ET

Networking Break

10 minutes

Online

  • Day 4
  • Networking
11:15 AM ET

Exclusive Conversation with Andrew D’Souza, Co-Founder & CEO of Clearco

45 minutes

Online

Featuring:
  • image description
    • Andrew D’Souza
    • Clearco
    • CEO and Co-founder
  • image description
    • Alex Roha
    • FinLedger
    • Assistant Editor
  • Day 4
  • Fireside Chat
  • Main Stage
11:30 AM ET

Using Personalized Videos to Stand Out and Earn Trust in a Virtual World

30 minutes

Online

  • Day 4
  • Panel
  • Community-Hosted
12:00 PM ET

Exclusive Conversation with Katherine Collins, Head of Sustainable Investing at Putnam

45 minutes

Online

Featuring:
  • image description
    • Katherine Collins
    • Putnam Investments
    • Head of Sustainable Investing
  • image description
    • Kevin Bourne
    • IHS Markit
    • Managing Director, Sustainable Investments
  • Day 4
  • Fireside Chat
  • Main Stage
12:45 PM ET

Boston FinTech Week Closing Remarks

10 minutes

Online

Featuring:
  • image description
    • Kelly Fryer
    • FinTech Sandbox
    • Executive Director
  • image description
    • Sarah Biller
    • FinTech Sandbox
    • Executive Director of Vantage Ventures | CoFounder of FinTech Sandbox & CMX
  • Day 4
  • Main Stage
12:55 PM ET

Networking Reception

1 hour

Online

  • Day 4
  • Networking